Menu
0762 242 664

Suport & Service

00

Cart

HomeInformatii Utile

Informatii Utile

CONFIDENTIALITATE

Politica prelucrării datelor cu caracter personal

S.C. MUREVERV S.R.L., în calitate de autor, proprietar şi administrator al site-ului web www.motortools.ro, respectă caracterul privat şi securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecărei persoane care accesează acest site în vederea efectuării de comenzi on-line.

În conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date şi ale Legii nr. 506/2004, privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private, S.C. MUREVERV S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile prezentate mai jos, datele pe care ni le furnizaţi dumneavoastră, un membru al familiei sau o altă persoană.

S.C. MUREVERV S.R.L. se obligă să păstreze confidenţialitatea datelor personale furnizate prin intermediul site-ului web www.motortools.ro , aşa cum prevăd dispoziţiile Legii 677/2001 cu modificările ulterioare privind protecţia datelor personale.

În conformitate cu dispoziţiile Legii 677/2001, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au următoarele drepturi:
– Dreptul la informare (art.12)
– Dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
– Dreptul de intervenţie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
– Dreptul de opoziţie (art.15);
– Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
– Dreptul de a se adresa justiţiei (art.18).

Orice informaţie furnizată de dumneavoastră va fi considerată şi va reprezenta consimţământul dumneavoastră expres ca datele dumneavoastră personale să fie folosite de S.C. MUREVERV S.R.L., în conformitate cu scopurile menţionate mai jos.

Dacă nu doriţi ca datele dumneavoastră să fie colectate, vă rugăm să nu ni le furnizaţi.

Dacă doriţi ca datele dumneavoastră personale să fie actualizate sau scoase din baza de date, sau aveţi întrebări legate de confidenţialitatea datelor, ne puteţi contacta oricând folosind datele de contact existente pe site.

Scopul colectării datelor

Atunci când ne furnizaţi datele cu caracter personal, S.C. MUREVERV S.R.L. le poate utiliza în următoarele scopuri declarate, dacă nu se specifica în alt fel:

– pentru a ne asigura că pagina de web este relevantă pentru nevoile dumneavoastră;
– pentru a vă confirma serviciile pe care le-aţi achiziţionat în sistem on-line şi a vă furniza informaţii suplimentare cu privire la acestea;
– transmiterii de oferte, mesaje publicitare şi de marketing;
– informaţii despre promoţii prin poşta şi telefon, SMS  sau alte mijloace de comunicare, cu privire la produsele S.C. MUREVERV S.R.L. sau ale firmelor partenere.

S.C. MUREVERV S.R.L. nu va dezvălui unei terţe părţi niciuna din datele dumneavoastră (informaţii personale sau opţionale) fără acordul dumneavoastră, cu excepţia cazului în care avem convingerea, de bună credinţă, că legislaţia ne impune acest lucru sau că acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor sau a proprietăţii societăţii noastre.

Colectarea de date cu caracter personal

Suplimentar faţă de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe site-ul www.motortools.ro implică:
efectuarea de comenzi on-line pe site-ul www.motortools.ro sau prin intermediul magazinelor MOTOR TOOLS;
furnizarea informaţiilor solicitate şi marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.

Prin completarea formularului de înregistrare de pe S.C. MUREVERV S.R.L., utilizatorul declară ca îşi dă, în mod expres şi neechivoc, consimţământul ca datele sale cu caracter personal să fie prelucrate şi folosite în viitor de către administratorii S.C. MUREVERV S.R.L. în următoarele scopuri:

– Stabilirea contactului cu clienţii;
– Prelucrarea comenzilor;
– Participarea la promoţii;
– Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, contul de utilizator, etc);
– Transmiterea de oferte, promoţii, mesaje publicitare şi de marketing privind activitatea S.C. MUREVERV S.R.L.  şi a terţilor cu care S.C. MUREVERV S.R.L. are relaţii de orice natură (inclusiv comerciale).

 

TERMENI SI CONDITII

a) Date despre compania care deţine site-ul www.motortools.ro şi care operează Magazinul online

Magazinul online găzduit de Site-ul www.motortools.ro este deţinut de S.C. MUREVERV S.R.L., având sediul în Baia Mare, strada 8 Martie nr.12, înmatriculată la Registrul Comerţului din Baia Mare sub nr. J24/377/1994, având CUI: RO5308029. Magazinul online este operat în conformitate cu prevederile acestor Termeni şi Condiţii, care se completează cu prevederile legii aplicabile.

b) Aplicarea Termenilor şi condiţiilor. Modificarea şi actualizarea acestora

Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a tuturor termenilor şi condiţiilor. Utilizatorul site-ului şi/sau Clientul declară că a înţeles pe deplin şi este de acord cu Termenii şi Condiţiile prezentate mai jos.

S.C. MUREVERV S.R.L. îşi rezervă dreptul de a modifica în mod unilateral orice informaţie din conţinutul site-ului www.motortools.ro, precum şi de a actualiza oricând consideră necesar aceşti Termeni şi Condiţii, fără o notificare prealabilă.

c) Definiţii ale unor termeni folosiţi în Termeni şi Condiţii

Utilizator: Orice persoană care accesează Site-ul, chiar dacă nu plasează o Comandă.

Client: Persoană fizică sau juridică, cu vârsta peste 18 ani, ce deţine un Cont, plasează o comandă, acţionând în calitate de cumpărator prin intermediul Magazinului Online.

Cont: Secţiunea din site care se compune dintr-o adresă de e-mail validă şi o parolă, aparţinând Clientului, permiţându-i acestuia plasarea comenzii şi care conţine datele personale ale Clientului.

d) Politica de vânzare online

Magazinul online este destinat persoanelor fizice cu vârsta peste 18 ani şi cu domiciliul ori reşedinţa în România, precum şi a persoanelor juridice cu sediul principal sau secundar în România, care solicită livrarea produselor pe teritoriul României. S.C. MUREVERV S.R.L. îşi rezervă dreptul unilateral de a selecta produsele disponibile, de a adăuga sau înlătura anumite produse, de a efectua orice modificare cu privire la preţul produselor.

Accesul pe site şi/sau la Magazinul online poate fi restricţionat anumitor Utilizatori sau Clienţi, în cazul în care proprietarul Magazinului online/site-ului consideră că are motive justificate să considere că este prejudiciat prin activitatea/conduita respectivului Utilizator/Client sau că se încalcă aceşti termeni şi condiţii, se comite un caz de fraudă sau se încalcă legea aplicabilă. Utilizatorul/Clientul al cărui acces pe site a fost astfel restricţionat, poate solicita informaţii cu privire la motivele restricţionării, în secţiunea “Contact”

e) Modalităţi de plată

Ordin de Plată.
Banking online.
Plată prin card.
Plată ramburs la livrare.

f) Preţul

Preţurile prezentate pe site-ul www.motortools.ro sunt exprimate în RON, sunt stabilite pentru fiecare produs în parte şi includ TVA (în cota prevăzută de legile în vigoare), dar nu conţin taxele de livrare, acestea din urmă fiind evidenţiate separat.
Preţurile pot fi modificate periodic în corelaţie cu fluctuaţia cotaţiei devizelor faţa de moneda naţională şi/sau cu modificările survenite în costurile de fabricaţie şi/sau de transport. Modificarea preţurilor nu va afecta comenzile în curs de procesare.

g) Garanţia

Produsele care necesită garanţie, vor fi însoţite de certificatul de garanţie aferent fiecărui produs, în momentul livrării. În cazul persoanelor juridice, garanţia este de 12 luni, iar în cazul persoanelor fizice, garanţia este de 24 luni.
Defecţiunile apărute în perioada garanţiei vor fi remediate în termen de 15 zile calendaristice de la reclamarea defecţiunii și luarea în primire a produsului de către unitatea service autorizată, dacă, în urma expertizei, unitatea service autorizată constată că defecţiunea a intervenit cu respectarea tuturor obligaţiilor consumatorului și a condiţiilor de exploatare impuse de producator în instrucţiunile de utilizare și în certificatul de garanţie.
Garanţia acoperă defecţiunile bine întemeiate, defectele de fabricant, precum se specifică şi pe certificatele de garantie.
Garanţia nu acoperă erorile de montaj, transport, manipulare, utilizare incorectă şi necorespunzătoare, folosirea în alt scop decât cel prevăzut prin destinaţia bunului, consumabilele şi accesoriile care intră în componenţa produsului, precum este specificat şi pe certificatele de garantie.

Pentru remedierea defecţiunilor şi a defectelor apărute în perioada garanţiei, produsele trebuie să fie însoţite de certificatul de garanţie şi documentul de achiziţie, în original.
Pentru orice problemă legată de garanţia produselor, vă rugăm să ne contactaţi la următoarea adresă de e-mail: office@motortools.ro

h) Stoc şi livrare

Livrarea se va face prin intermediul Curierului, în limita disponibilităţii în stoc. Plata transportului va fi suportată de către Client, în cazul comenzilor mai mici de 500.00 RON. Comenzile cu o valoare mai mare de 500.00 RON, vor beneficia de transport gratuit.

i ) Condiţii de retur

Aveti dreptul de a returna produsele achizitionate de pe site-ul www.motortools.ro, in termen de 14 zile, fara a preciza motivele returnarii, conform legislatiei in vigoare privind comertul on-line.
Costurile de curierat pentru returnarea produsului aparţin Clientului.
Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care s-au livrat.
Nu se acceptă produsele asupra cărora s-a intervenit neautorizat, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesoriile.
Returul se face în ambalajul specific, insotit de certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și de toate documentele cu care a fost livrat produsul.

Restituirea banilor pentru produsele returnate se va face in termen de 3 zile lucratoare de la data receptionarii acestora.