Menu
0762 242 664

Suport & Service

00

Cart

HomeDespre Noi

Despre Noi

      S.C. MUREVERV S.R.L. a luat ființă în anul 1994. Principala sa activitate este comerțul cu amănuntul în magazine specializate. Dorind să se alinieze cererii pieței și să satisfacă cât de mult este posibil cerințele clienților, firma noastră s-a axat pe toata gama de produse: hobby, semiprofesională și profesională.

De asemenea, datorită impactului cu economia reală de piață, firma încearcă să comercializeze o gamă cât mai diversificată de produse:

  • scule și utilaje pentru uz caznic și pentru construcții (scule de mână, polizoare unghiulare, circulare, autoînfiletante, rotopercutoare, bormașini, rigle vibratoare, generatoare pentru curent etc.);
  • utilaje agricole (motocositori, motosăpători, motocultoare, motopompe, motofierăstraie, atomizoare, hidrofoare, accesorii și piese de schimb pentru acestea);
  • electrice (lustre, corpuri pentru iluminat, componente pentru instalațiile electrice);
  • accesorii, echipamente și piese de schimb pentru motociclete, scutere, atv-uri;
  • echipamente de protecție;
  • scule pneumatice și accesorii.

Ȋn cei peste 30 de ani de experiență acumulată, am colaborat și colaborăm în continuare cu renumite firme din țară, cât și din străinatate.
Aceste fapte demonstrează flexibilitatea deosebită a firmei în adaptarea ei la cerințele pieței.
Dinamica vânzărilor a urmărit permanent cererea pieței, reușind astfel să menținem constant  un anumit segment de clienți prin calitatea produselor, prețuri competitive și livrări promte la termenele stabilite.
Clientela noastră este diversificată, atât în ceea ce privește persoanele fizice, cât și cele juridice.
Prin urmare, vă așteptăm să vizitați magazinele MOTOR TOOLS deschise în Baia Mare, în cele 4 locații: Str. Piaţa Izvoare  nr. 6, Bd-ul Traian nr. 25, Bd-ul Traian nr. 26, Str. Vasile Lucaciu nr. 88 (vis-a-vis de Pompieri).

Telefon:

0762 242 664

0758 624 827

0755 408 710

 

E-mail: office@motortools.ro